2010. június 25.

Manóvilág - Katt Ica a bolondos katicalány történeteBubutimár Éva és Bató Helga közös munkájaként folytatódik a manók világának története.
Az első részt olyan szeretettel fogadták a manórajongók, hogy ez megkívánta a folytatást.
Az ajánlót ezúttal is Zsazsa írta:
Bubutimár Éva keramikus  Manóvilágában újabb esemény történik.
Csi Gabi, az elszenderedett csigapostás kalandjai után  most megismerkedhettek Katt Icával, az önmagával elégedetlen, bolondos katicalánnyal, aki  minden  áron meg akarja szerezni azt a különleges főzetet, amitől  kicsi, kövér és pettyes teste sudárrá, karcsúvá és selyemfényben tündöklővé változhat.
Ha lenne ilyen főzet, vajon melyikünk nem játszana el a gondolattal, hogy kortyoljon belőle egy keveset ?
A manók kedves mesevilága különleges lényekkel teli, színpompás képeket tár elénk, de a látvány mögött a történet az igazi értékekről: a barátságról, a bizalomról és önmagunk teljes elfogadásáról szól.
Nővérem, Bubu anyatündére három gyermekének, mindentudó, kattogó asszonykája környezetének , mesélője és alkotója a Manóvilágnak .
Jómagam úgy szeretem őt, ahogy van: szabadnak, sugárzónak és fáradhatatlannak. Fogadjátok örömmel  és szeretettel történetét Katt Icáról, abból a valóságos kemencei és kapolcsi mesekertből, ahol mindenkit várnak a manók, és esténként világol a szentjános bogár.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése