Támogatási lehetőségek
EGYESÜLETÜNK FŐ CÉLKITŰZÉSE: kultúra
...a „felület” létrehozása

  - a kultúra megteremtése a kézművesség számára,
  - a kultúra megteremtése a szabadidő értelmes eltöltéséhez,
  - a kultúra megteremtése a bármi nemű alkotás, előadás létrejöveteléhez,
  - a kultúra megteremtése a kíméletes életstílus kialakításához...

     Továbbisvanmondjammég ???

2013. februárjában egy régóta elhagyott kultúrházat kapott meg az egyesület két évre, hogy újra élessze, megtöltse élettel és kultúrával... no meg összepofozza...Kedves olvasó! Kérünk ha lehetőséged engedi, akkor töltsd ki az 1%-os szelvényedet  a Galambház Egyesület javára, hogy kitűzött céljainkat megvalósíthassuk!EBBEN AZ ÉVBEN IS KÉRÜNK BENNETEKET, 
GONDOLJATOK RÁNK!


Ahhoz hogy biztosan megkapjuk a Galambház Egyesületnek felajánlott 1 %-okat, az alábbi szabályokat kell pontosan betartani:

Ha papíron töltitek ki az adóbevallást, akkor elég kinyomtatni az alábbi Rendelkező nyilatkozatotberakni egy borítékba és csatolni az adóbevalláshoz.
FONTOS!
A lezárt borítékon tüntesd fel pontosan a NEVED, állandó LAKCÍMED és ADÓAZONOSÍTÓ JELED, a hátoldalon pedig a ragasztást keresztezve ÍRD ALÁ!

Aki elektronikusan küldi el adóbevallását, annak elég ráírni az 1 %-ról Rendelkező lapra a 
Galambház Közhasznú Egyesület adószámát: 18643958-1-12Fenti Rendelkező nyilatkozat a képre kattintva eredeti méretben megtekinthető, illetve letölthető. 


Ki ajánlhatja fel személyi adója 1%-át?
Az a magánszemély, akinek adófizetési kötelezettsége van, s jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizeti az APEH-nek, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van az APEH-tól. 
Mit kell tartalmaznia az adózó nyilatkozatának?
A magánszemély nyilatkozatban rendelkezhet befizetett adójának egy százalékáról valamely a 1996. évi CXXVI. törvényben meghatározott szervezet javára. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a választott szervezet adószámát és tartalmazhatja (de nem kötelező!) a szervezet nevét is. Egyszerre csak egy nonprofit szervezetet lehet ezen az úton adományhoz juttatni és a befizetett adó 1%-áról csak teljes egészében lehet rendelkezni.

2013-ban a személyi jövedelemadó 1%-ából befolyó
összeg: 184.713,- Ft volt.  Mindezt a cél szerinti tevékenységre használtuk felvagyis a kultúrház fenntartására!A Manóvilág című mesekönyvünket megvásárolva is támogathatod egyesületünket:
 
A mesekönyvet azért készítettük, hogy bevételével
támogassuk a Galambház Egyesületet, hogy terveinket
megvalósíthassuk és felépülhessen egy Művészeti Ház
Szendehelyen, ahol jelenleg élek.
A kerámiakészítés örömeit, a Manókészítés furfangjait,
a vesszőfonást, nemezelést, bábkészítést szeretnénk
megmutatni és mesterségeinket továbbadni.
Támogatásukat nagyon köszönöm!
Bubutimár Éva

Minden jellegű támogatást szívesen fogadunk: alapanyagot, kétkezi vagy szellemi munkát, reklám lehetőséget, vagy bármit ami építő köve lehet tevékenységünknek, művészeti házainknak.